” Nog voordat de aarde bestond,
heeft God jou bedoeld.. “The Greater

Wat is mijn missie?

De missie van SheRose is om vrouwen toe te rusten met praktische inspiratie die nodig is om intentioneel te leven. De blogs van SheRose bestaan uit een mix tussen praktische inspiratie & bijbelse principes. Ik verlang ernaar om vrouwen achter het gordijn van mijn leven te brengen en naast hen te komen, hen bemoedigen om uit te stappen in geloof en ontdekken wat God voor hen bedoeld heeft. Als je zoekt naar bemoediging om intentioneel te zijn en tegelijkertijd leunend op God’s genade, dan ben je op de juiste plaats.

Praktische tips om je te helpen intentioneel te leven
Ik zal je leren om intentioneel te zijn in alle gebieden van je leven. Ik wil dat je ontdekt jou grote God-droom, jou God gegeven doel en dan het achterna jagen zoals je nog nooit gedaan hebt. Mentoren is iets wat ik koester in mijn hart. Ik houdt er van om vrouwen te bemoedigen om uit te reiken naar anderen om hen heen, met name tieners.
Bemoedigende ideeën voor intentioneel leven als familie
Samen-zijn met familie is belangrijk voor ons. Ik houdt er van om te delen hoe wij God betrekken in ons gezin en behulpzame artikelen voor het huwelijk.

Aanbiedingen & gratis producten in mijn webshop
“Schatten van genade” zal bij SheRose een terugkerend cadeau aan jou zijn. Hier ben ik als Nederlander natuurlijk dol op! 1x per maand zal ik aanbiedingen & gratis producten met je delen over hoe je intentioneel kunt zijn in je wandelen. Je kunt hier meer leren over deze verassende mogelijkheid. Deze aanbiedingen en producten zullen je helpen intentioneel te leven voor Hem! Download bijvoorbeeld gratis mijn e-book!

Ideeën voor gezond leven door God’s genade
Ik starte mijn reis van natuurlijk leven een aantal jaren geleden. Ik vind het geweldig om te vertellen over écht eten en makkelijke recepten. Moet er wél bij zeggen “ mijn man is de kok thuis”, hihi! Daarnaast ook nog andere ideeën hoe goed om te gaan met je gezondheid voor God’s glorie.

Regelmatige herinneringen aan genade
Wanneer dingen goed gaan en wanneer dingen slecht gaan, we zijn Jezus nodig. Wij zijn Jezus altijd nodig, elke dag, elke seconde (ook al is het maar vijf minuten). Er is geen moment dat wij niet Zijn genade nodig zijn om ons te vullen. Ik biedt je herinneringen aan genade, omdat het zo gemakkelijk is om te vergeten.

“Hoe om te gaan met je buren”
Gastvrijheid is een prachtige manier om anderen mee te plezieren. Ik houdt er van ideeën te delen voor het uitreiken naar je buurt of het nou is door een pannenkoeken ontbijt of jamm-party voor hen te organiseren (nog op mijn bucketlist!) of een kleine bemoediging aan één van hen geven door te zeggen dat ik voor hem/haar bidt, want dat is wat ik doe.